Bootverhuur Lauwersmeer

Bootverhuur Lauwersmeer is gevestigd in het voormalige vissersplaatsje Zoutkamp aan het Lauwersmeer. Gelegen in het Noord-Westen van de provincie Groningen op de grens met Friesland.
Contact

Contact Info

Over ons

Wij zijn een echt familie bedrijf,

Al meer dan 30 jaar verhuren wij onder de naam bootverhuurlauwersmeer prachtige goed onderhouden en zeer complete Gruno motorjachten vanuit de binnen haven van Zoutkamp.

Wij bieden een zeer complete Gruno jachten te huur aan voor mensen, zoals u die graag willen genieten van een ontspannen vakantie op het water in de provincie Groningen, Friesland of Drenthe. Na 1 uur varen bent u al in Friesland. U vaart binnen 2 uur naar het prachtige Drenthe. Wij bezorgen u een vakantie die u, nooit meer zult vergeten. De boten worden vanuit de vaste ligplaats in de binnenhaven van Zoutkamp verhuurd. De jachten verkeren in een perfecte staat van onderhoud en zijn daarom goed te vertrouwen. De Zeewolf is dit jaar volledig vernieuwd. De boot is van buiten geheel geschilderd, voorzien van een nieuw toilet, een nieuwe tv, nieuwe matrassen en er is zelfs een nieuwe motor geïnstalleerd. De motor is geruisloos wat u nog meer rust zal geven.

Voor beginners verlenen wij indien gewenst op een deskundige wijze vaarinstructies. Heeft u geen vaarbewijs en ook geen vaarervaring? Geen probleem, u mag zonder vaarbewijs op onze jachten varen en u kunt vaarlessen bij ons boeken. Dit geeft u meer zekerheid, waardoor er ontspannen aan de bootvakantie kan worden begonnen. Op grond van meer dan 30 jaar ervaring zijn er inmiddels vele tevreden klanten die vaker bij ons een boot huren. Iedere klant telt en een tevreden klant het meest. Onze vloot ligt ook nu weer in 2021 voor u vaarklaar.

Vriendelijke groet,
Fam. Nienhuis

Roelf & Trijn

Jan & Miranda